De lekkerste schapenkaas uit Friesland!

Fryske Skiepe Tsiis is ambachtelijke kaas gemaakt van 100% schapenmelk. Onze schapen lopen dag en nacht buiten, wat zorgt voor heerlijke graskaas. De schapenmelk heeft van nature hogere vet en eiwitgehaltes en geeft de kaas een heerlijke romige smaak. Daarnaast wordt schapenkaas over het algemeen goed verdragen door mensen met lactose-intolerantie.

Naast de heerlijke naturel schapenkaas, maken we ook speciaalkazen. Zo maken wij onze eigen Duo Kaas. De Duo kaas wordt gemaakt van 50% koemelk en 50% schapenmelk. De koemelk wordt geleverd door buurman en mede-eigenaar, Wubbo de Jong van Mts. De Jong-Bosch. Door deze nauwe samenwerking wordt de kwaliteit van de melk én de kaas gewaarborgd. De Duo Kaas heeft een lekkere volle smaak, met net een beetje extra. Daarnaast wordt er afhankelijk van het seizoen kruidenkaas gemaakt. Fenegriek, kruidnagel, brandnetel noem maar op. Houd de website in de gaten voor de nieuwste kazen. **Deze kazen zijn beperkt op voorraad.

De kaas wordt op bestelling gesneden, hierdoor heb jij altijd een lekker vers stukje schapenkaas. Vers van het mes. De kaas wordt vacuum verpakt waardoor het langer houdbaar is. Liever direct opeten? Dan kunnen we het ook in speciaal kaaspapier verpakken.

Bestel, proef en geniet!

Gratis verzenden bij besteding al vanaf €25,-
* Standaard verzendkosten 5,95 en GRATIS afhalen op afspraak

Toont alle 4 resultaten